سفارش مونتاژ برد DIP

آوند الکترونیک با در اختیار داشتن متخصصان مجرب و مدرن‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا این امکان را دارد تا مونتاژ برد‌های DIP شما را هم به صورت اتوماتیک و هم به صورت دستی‌، با بالا‌ترین کیفیت و همچنین با رعایت تمامی استاندارد‌های روز دنیا در هر ۳ کلاس IPC انجام دهد‌. اگر برای مونتاژ برد‌های خود روش‌های دیگری را مد‌نظر دارید به صفحه سفارش مونتاژ برد الکترونیکی سر بزنید‌. برای سفارش مونتاژ برد DIP بر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

مونتاژ برد dip

مونتاژ برد DIP در آوند الکترونیک چه امتیازاتی برای شما دارد؟

فرم ثبت سفارش مونتاژ برد DIP

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

قیمت مونتاژ برد DIP

قیمت مونتاژ برد DIP بر اساس تعداد پایه و نحوه فرم دهی قطعات محاسبه می‌شود. مواردی که در تعیین قیمت برد‌های DIP تاثیر گذار است عبارتند از؛ تعداد قطعات در هر برد‌، نوع قطعات استفاده شده در برد‌های DIP، استفاده یا عدم استفاده از کانکتور و میزان قلع مصرفی در برد از مواردیست که در قیمت تمام شده‌ی مونتاژ برد‌های DIP تاثیر گذار است‌. مونتاژ دستی برای برد‌های با تعداد کم به صرفه‌تر از مونتاژ اتوماتیک است‌، اما برای مونتاژ تعداد زیادی برد DIP صرفه با مونتاژ به صورت اتوماتیک است‌. مونتاژ اتوماتیک برد DIP باعث می‌شود که هزینه‌ی تمام شده‌ی هر برد کاهش یابد و خطا‌های ناشی از دخالت نیروی انسانی نیز از بین برود‌.

قیمت مونتاژ برد dip

مراحل ثبت سفارش مونتاژ برد DIP در آوند چگونه است؟

ثبت سفارش مونتاژ بردهای DIP در آوند الکترونیک یک روال ثابتی دارد و ما تلاش کردیم که با این فرآیند را برای شما آسان کنیم. در پایین می‌توانید مراحل ثبت سفارش را مشاهده کنید.

۱- ثبت سفارش

مشتری باید تیراژ کار، تعداد پک DIP و تعداد قطعات و همچنین فایل PCB و BOM را در اختیار آوند الکترونیک قرار دهد. همچنین در صورت تمایل به تامین قطعات توسط تیم آوند،‌ جزئیات قطعات در این مرحله باید به اطلاع ما برسد‌.

۲- تایید فنی

بخش فنی سطح نیازمندی شما برای مونتاژ برد DIP را با توانایی‌های آوند الکترونیک مطابقت داده و همچنین ایرادات و عدم تطبیق‌های احتمالی را جهت بررسی و رفع به شما اعلام می‌کند.

۳- تایید مالی و قرار داد

بخش مالی مبلغ پروژه، شیوه پرداخت و سایر تعهدات طرفین را طی یک قرارداد را به امضا طرفین می‌رساند تا پروژه وارد مراحل اجرا شود.

۴- دریافت باز

قطعات ، استنسیل و  PCBهای ارسال شده توسط مشتری بازخوانی و با فایل ها تطبیق داده می شود و درصورت نبود مشکل پروسه مونتاژ DIP شروع خواهد شد.

۵- در دست اقدام

 پروسه مونتاژ DIP و پس از آن کنترل کیفی در این مرحله انجام خواهد شد.

۶- ترخیص و تسویه

بعد از فرآیند مونتاژ DIP کلیه بردهای شما با بسته بندی های استاندارد آماده ترخیص شده و با توجه به شیوه ارسال توافق شده برای مشتری ارسال می‌گردد.

شیوه قیمت گذاری مونتاژ برد DIP

قیمت گذاری مونتاژ برد DIP بر اساس تعداد برد‌، تعداد حفره‌های هر برد‌، تعداد قطعات‌ و همچنین نوع مونتاژ (‌اتوماتیک یا دستی‌) محاسبه می‌شود.

برای دریافت برآورد هزینه‌ی مونتاژ برد‌های DIP خود فرم بالای صفحه را تکمیل کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند و با ارائه‌ی اطلاعات برد‌های مد نظر خود‌، متخصصان آوند الکترونیک هزینه‌ی تقریبی مونتاژ را به شما اعلام می‌کنند‌.

شیوه قیمت گذاری مونتاژ برد DIP​

برد DIP چیست‌ و مونتاژ برد DIP چگونه است؟

برد DIP‌ (‌مخفف عبارت dual in-line pin‌) یکی از انواع برد‌ مدار چاپی است که با فناوری نصب حفره‌ای‌ (‌THT‌) ساخته می‌شود. همانطور که از اسم این فناوری مشخص است قطعات در برد‌های DIP به صورت حفره‌ای نصب می‌شوند‌. منظور از نصب حفره‌ای این است که در ساخت برد‌های DIP پایه‌ی قطعات از سوراخ‌های تعبیه شده روی برد عبور می‌کنند و در سمت دیگر برد‌ها لحیم می‌شوند. قطعات استفاده شده در این نوع برد‌ها را قطعات THD می‌نامند که به معنای قطعات الکترونیکی با پایه‌های بلند هستند‌.

دیواره‌ی حفره‌های ایجاد شده در برد‌های DIP رسانا هستند تا بتوانند اتصال پایه‌ی قطعات را با اتصالات مسی برد‌ (‌‌trace) برقرار کنند‌، به این نوع حفره‌ها PTH می‌گویند‌. این حفره‌ها همان حفره‌هایی هستند که به اسم VIA در برد‌های SMD چند لایه‌، بین لایه‌های مختلف برد ارتباط برقرار می‌کنند. مونتاژ برد DIP یکی از رایج‌ترین مونتاژ‌های برد در جهان است‌. این برد‌ها به علت مزایایی که دارند در بسیاری از صنایع و قطعات الکترونیکی استفاده می‌شوند‌. فرآیند مونتاژ برد DIP یا وجود اینکه ساده به نظر می‌رسد اما نکاتی دارد که شرکت مونتاژ کننده باید آن‌ها را رعایت کند تا برد DIP مونتاژ شده از کارآیی و طول عمر بالایی بهره ببرد‌.

برد DIP را می‌توان به صورت چند لایه در آورد اما برای مونتاژ برد DIP چند لایه باید به نکاتی توجه داشت‌. در مونتاژ برد الکترونیکی ۲ لایه باید به مارکاژ برد دقت کرد تا قطعات به صورت اشتباه مونتاژ نشوند‌. در مونتاژ برد DIP چند‌لایه ابتدا مونتاژ تمامی لایه‌ها را باید انجام داد و سپس به سراغ اتصال لایه‌ها به یکدیگر رفت‌. مونتاژ برد DIP چند‌لایه معمولا رایج نیست اما در موارد خاصی نیاز به استفاده از این برد‌ها داریم.

گاها ممکن است برد‌های الکترونیکی‌ای نیاز داشته باشیم که ترکیبی از برد‌های DIP و SMD است‌، مونتاژ این برد‌ها نیازمند دستگاه‌های به روز و متخصصان مجرب است‌. برای مونتاژ این برد‌های ترکیبی باید به این نکته توجه داشت که ابتدا مونتاژ قطعات SMD انجام شود و این قطعات به برد لحیم شوند و سپس به سراغ مونتاژ DIP به رویم تا در روند مونتاژ مشکلی ایجاد نشود‌.

مزایای استفاده از برد‌های DIP‌

  1. سیستم پذیری بالای برد‌های DIP
  2. مقاومت نسبت به ولتاژ‌های بالا
  3. نصب دستی راحت‌تر نسبت به برد‌های SMD
  4. طول عمر بالا‌ی برد‌های ساخته شده با این روش
  5. امکان نصب قطعات و جایگذاری در ولتاژ‌های مختلف
  6. امکان تولید برد‌هایی با سایز بزرگ در مونتاژ برد DIP

روش مونتاژ برد‌ DIP‌ چگونه است؟

مونتاژ برد‌های DIP دارای مراحلی است که باید به ترتیب رعایت شود تا برد تولید شده سالم و دارای طول عمر کافی باشد‌. در روند مونتاژ برد DIP باید تمامی مراحلی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم با نهایت دقت رعایت شود‌.

مونتاژ برد DIP به ۲ صورت مونتاژ اتوماتیک و دستی انجام می‌شود‌. در مونتاژ DIP به صورت اتوماتیک دخالت نیروی انسانی به حداقل می‌رسد و مراحل مختلف مونتاژ تا حد امکان توسط دستگاه‌ها و تجهیزات مخصوص مونتاژ DIP انجام می‌شود‌. مونتاژ اتوماتیک برد‌های DIP برای برد‌های با تیراژ بالا بسیار مناسب است و از نظر هزینه نیز این روش مونتاژ به صرفه‌تر از مونتاژ دستی است‌.

مونتاژ برد DIP به صورت دستی توسط تکنسین‌های مجرب انجام می‌شود و قطعات الکترونیکی به صورت دستی در برد الکترونیکی قرار می‌گیرد‌. مونتاژ برد DIP به صورت دستی در برد‌هایی که تیراژ پایینی دارند به صرفه‌تر از مونتاژ اتوماتیک است‌. اما دقت عمل مونتاژ در برد‌های DIP‌ای که به روش اتوماتیک مونتاژ می‌شوند بالا‌تر است‌.

۱- بررسی فایل طراحی شده برد‌ DIP

فایل طراحی شده‌ی برد‌ها توسط متخصصان ما در آوند الکترونیک بررسی می‌شود تا از امکان مونتاژ برد DIP اطمینان حاصل شود و خطاهای احتمالی موجود در فایل طراحی شده را به اطلاع کارفرما‌ی پروژه برسانند. بررسی فایل بردها باعث می‌شود تا از تولید برد‌های دارای مشکل و بالا بردن هزینه‌ی تولید جلوگیری شود و تعداد برد‌های معیوب به حداقل برسد‌.

۲- آماده سازی قطعات‌

دومین مرحله‌ی مونتاژ برد‌ DIP فرم دهی قطعات است تا پایه‌ی قطعات بتواند از سوراخ‌های ایجاد شده روی برد عبور کند و پس از آن نوبت به تست سلامت قطعات می‌رسد‌. این مرحله از فرآیند مونتاژ برد DIP از آنجایی دارای اهمیت است که اگر قطعه‌ای در برد‌های DIP دچار مشکل باشد به کل برد آسیب‌های جدی وارد می‌شود.

۳- جایگذاری قطعات الکترونیکی

پس از آماده‌سازی و بررسی سلامت قطعات نوبت به جایگذاری قطعات بر روی برد می‌رسد‌. در این مرحله قطعات در دستگاه قطعه چینی قرار می‌گیرند و این دستگاه قطعات را به ترتیب اولویت بر‌ روی برد جایگذاری می‌کند‌. پس از آن محل قرارگیری قطعات توسط اپراتور دستگاه بررسی می‌شود تا قطعه‌ای در جای اشتباهی قرار نگرفته باشد‌.

جایگذاری قطعات در مونتاژ برد DIP باید مطابق با مارکاژ برد و فایل برد الکترونیکی باشد‌. در جایگذاری قطعات DIP ابتدا قطعات کوچک‌تر که ارتفاع کمتری دارند در برد جایگذاری می‌شوند و سپس قطعات الکترونیکی بزرگ‌تر را جایگذاری می‌کنند‌. این موضوع به این علت اتفاق می‌افتد که قطعات بزرگ‌تر مانع از جایگذاری صحیح قطعات کوچک‌تر نشوند‌.

در مونتاژ دستی برد DIP‌ فرآیند قطعه چینی به صورت دستی انجام می‌شود و بعد از آن پایه‌ی قطعات در پشت برد‌ها خم می‌خورند تا از جابجایی و بیرون آمدن قطعه از جای خود جلوگیری شود‌.

۴- فرآیند لحیم کاری‌

بعد از جایگذاری‌ قطعات نوبت به لحیم کاری برد‌های DIP می‌رسد‌. لحیم کاری یکی از مهم‌ترین مراحل در مونتاژ برد‌های DIP است که معمولا با فناوری لحیم کاری موجی انجام می‌شود‌. فناوری لحیم کاری موجی پایه‌ی قطعات را طبق اصول استاندارد IPC به برد لحیم می‌کند‌. مواد به کار رفته در لحیم کاری موجی (‌مواد لحیم و روغن لحیم‌) طبق کاربرد و قطعات استفاده شده در برد متفاوت است‌.معمولا پیش از انجام لحیم کاری به برد ماده فلاکس می‌زنند که اکسید‌ها و کثیفی‌ها از برد پاک شوند و لحیم کاری با کیفیت بالا‌تری انجام شود‌.

لحیم کاری برد DIP را با روش‌های دیگری مثل حمام قلع نیز می‌توان انجام داد‌. این روش لحیم کاری در مونتاژ برد DIP به صورت دستی کاربرد دارد و می‌تواند کیفیت لحیم کاری بالایی را برای شما به ارمغان بیاورد‌. در مواردی که نیاز به مونتاژ برد DIP به روش دستی باشد و تعداد قطعات برد DIP کم باشد از هویه و سیم لحیم نیز می‌توان استفاده کرد‌.

بعد از انجام فرآیند لحیم کاری روی برد‌های DIP‌، پایه‌ی اضافی برد‌ها را می‌چینند و بعد از آن برد‌ها را برای شستشو به مرحله‌ی بعد می‌برند‌.

۵- تمیز کاری برد‌های DIP‌

بعد از لحیم کاری‌، برد‌ها به مرحله‌ی تمیز کاری می‌رسند‌. تمیز کاری با دستگاه‌های ultrasonic و به صورت تمام اتوماتیک انجام می‌شود‌؛ ابتدا محلول شستشو‌ (‌معمولا محلول پروپانول‌) را در دستگاه می‌ریزند و برد را وارد دستگاه می‌کنند‌، پس از آن دستگاه امواجی با فرکانس‌های بسیار پایینی تولید می‌کند که باعث می‌شود تا محلول پاک کننده در بین تمام قطعات برد نفوذ کند و برد را تمیز کند‌‌. بعد از شستشو برد‌ها باید از بقایای مواد تمیز کننده پاک شوند‌. در انتهای این مرحله مونتاژ برد‌های DIP به اتمام می‌رسد‌‌.

۶- کنترل کیفی برد‌های DIP مونتاژ شده‌

بعد از اتمام مراحل مونتاژ‌ برد DIP زمان بررسی برد‌های تولید شده فرا می‌رسد. بررسی برد‌های تولید شده توسط فناوری بسیار پیشرفته‌ی بازرسی خودکار نوری (AOI) انجام می‌شود تا از مونتاژ درست و صحت عملکرد برد اطمینان حاصل شود و همچنین برد آماده شده دارای طول عمر و کارایی بی‌عیب و نقصی باشد‌. برای ثبت سفارش مونتاژ برد الکترونیکی می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

نحوه ثبت سفارش مونتاژ برد DIP در آوند الکترونیک‌

  1. ثبت سفارش مونتاژ‌ برد DIP‌: شما می‌توانید از طریق فرم موجود در بالای صفحه و یا ارتباط با کارشناسان ما تعداد پد‌های درخواستی‌، تعداد قطعات الکترونیکی مورد نیاز و همچنین فایل‌های PCB و BOM را در اختیار تیم آوند قرار دهید و اگر به تامین قطعات برد توسط آوند‌ الکترونیک نیاز دارید‌، جزئیات این قطعات را در اختیار ما قرار دهید تا در کمترین زمان قطعات درخواستی شما توسط تیم مجرب آوند الکترونیک تامین شود‌.
  2. تایید درخواست مونتاژ برد DIP توسط تیم فنی‌: این مرحله همان مرحله‌ی بررسی فایل برد هاست که پیش‌تر به آن اشاره کردیم‌، در این مرحله متخصصان ما فایل های طراحی شده توسط شما را به صورت کامل بررسی می کنند و ایرادات احتمالی موجود در فایل را به اطلاع شما می‌رسانند‌، به این مرحله بررسی DFM می‌گویند‌.
  3. تکمیل قرارداد‌: بعد از آنکه تیم فنی امکان مونتاژ برد DIP مد نظر شما و نبود خطا در فایل‌ها را تایید کرد‌، قراردادی ما بین شما و آوند الکترونیک تنظیم می‌شود ، با امضای این قرارداد مونتاژ برد‌های DIP شما شروع خواهد‌شد‌.
  4. شروع پروسه‌ی مونتاژ‌: زمان شروع مونتاژ‌، بسته به آنکه قطعات شما موجود باشد یا باید توسط تیم تامین قطعات آوند الکترونیک تامین شود‌، متفاوت خواهد بود‌. زمان تقریبی مونتاژ DIP و تامین قطعات‌، در قرارداد ذکر خواهد‌شد‌.
  5. کنترل کیفی برد‌های DIP مونتاژ شده‌: پس از پروسه‌ی مونتاژ‌، قطعات شما توسط واحد کنترل کیفی بررسی می‌شوند تا از سلامت برد DIP مونتاژ شده و قطعات به کار رفته در برد اطمینان حاصل شود‌.(‌این مرحله با فناوری AOI انجام می‌شود‌ تا از سلامت و اجرای درست فرآیند مونتاژ مطمئن شویم و برد هایی که به دست شما می‌رسد کاملا مطابق با استاندارد‌های جهانی باشد‌)
  6. تحویل و تسویه‌: بردهای DIP آماده شده با رعایت اصول استاندارد بسته بندی می‌شوند و طبق روش توافق شده برای شما انجام خواهد شد‌، تسویه‌ی قرارداد نیز مطابق با قرارداد امضا شده انجام می‌شود‌.

آوند الکترونیک مطمئن‌ترین انتخاب برای مونتاژ برد‌ DIP‌

مونتاژ برد DIP مطابق با مراحلی که گفته شد انجام می‌شود‌. مونتاژ برد DIP به ۲ صورت دستی و اتوماتیک انجام می‌شود مونتاژ دستی برد‌های DIP معمولا برای تیراژ پایین یا تولید برد‌های تستی انجام می‌شود‌. آوند الکترونیک مونتاژ برد DIP را به ۲ روش دستی و اتوماتیک انجام می‌دهد و برای مونتاژ اتوماتیک از به روز‌ترین دستگاه‌های روز دنیا استفاده می‌کند تا کیفیت برد DIP مونتاژ شده در بالا‌ترین حالت ممکن باشد‌. در مونتاژ برد DIP به روش دستی آوند الکترونیک از متخصصان مجرب و حرفه‌ای برای پروسه‌ی مونتاژ برد استفاده می‌کند تا ضریب خطای انسانی در برد‌های مونتاژ شده به حداقل برسد‌.

برای دریافت مشاوره تخصصی برای انتخاب روش مونتاژ برد DIP خود می‌توانید فرم بالای صفحه را تکمیل کنید یا با شماره تماس‌های پایین صفحه تماس حاصل نمایید‌.

ما در تیم آوند الکترونیک با بیش از ۱۰ سال سابقه‌ و انجام بیش از ۲۰۰ پروژه‌ی موفق مونتاژ برد DIP افتخار این را داریم که فرآیند مونتاژ برد‌های DIP را به صورت تمام اتوماتیک‌، با رعایت استاندارد‌های بین المللی و با به صرفه‌ترین قیمت برای شما مشتریان عزیز انجام دهیم‌ تا خیال شما را بابت کیفیت و سلامت برد‌های مونتاژ شده راحت کنیم‌.